Jouw race maakt het verschil

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al 72 jaar het verschil. En jij kunt daaraan bijdragen.

Onderzoek

Zet een extra stap en kom in actie voor baanbrekend kankeronderzoek. Ren tegen kanker en vóór het leven. De mooiste doorbraken bereiken we samen!

Gratis startbewijs

Als je je via KWF inschrijft én minimaal 500 euro ophaalt aan sponsorgeld, word je beloond met een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. Met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! 

Ik schrijf me in via KWF

Alleen een actiepagina

Wil je graag het verschil maken voor KWF, maar niet minimaal 500 euro aan sponsorgeld ophalen? Regel dan zelf je startbewijs via de Marathon Eindhoven en maak een actiepagina. Haal je toch 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Ik maak een actiepagina

Wandel tegen kanker

Wil je wel in actie komen voor KWF, maar wandel je liever? Ga dan naar Wandel tegen kanker. Klik hier voor meer informatie

 


De inschrijvingen zijn geopend!

Schrijf je nu in voor de ASML Marathon Eindhoven op 8 en 9 oktober 2022.

Lees meer