Pullman Eindhoven Cocagne

 

Pullman Eindhoven Cocagne is het vier sterren Premium hotel gelegen in het hart van Eindhoven, op loopafstand van het Centraal Station en de markt. Elegantie en moderniteit gaan hier hand in hand. Uiteraard beschikken de hotelkamers over een (lege) minibar, smart-tv met chromecast voor IOS & Androis een bureau en een Nespresso-apparaat gebruiken. Pullman Eindhoven Cocagne is voorzien van een uitgebreide Fit and Spa lounge. Hier kunnen gasten gebruik maken van de uitmuntende faciliteiten voor een work-out, een verfrissende duik in het zwembad of een relaxmomentje in de sauna. Voor een lekker drankje of heerlijk maaltijd nodigen we u uit in Restaurant en bar Vestdijk47.

Arrangementen

Arrangement o.b.v. logies en ontbijt

Neemt u zelf deel aan een van de Marathon activiteiten of komt u iemand aanmoedigen? U bent meer dan welkom in het Official Marathon hotel.

  • Het arrangement bestaat uit een kamerovernachting inclusief ontbijt
  • Met de mogelijkheid om uw kamer tot 16.00 te verlengen op zondag 9 oktober (toeslag)
  • Er zal geen pasta party plaatsvinden dit jaar

Stuur uw verzoek naar de afdeling reserveringen via reservations.pullmaneindhoven@accor.com 

o.v.v. Marathon Sportarrangement 2022.

Boekingen en reserveringen

Voor boekingen en reserveringen:

  • E-mail: reservations.pullmaneindhoven@accor.com
  • Telefoon: +31 (040) 232 6111
  • Adres: Hotel Pullman Eindhoven Cocagne, Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven

Inntel Hotels Art Eindhoven

 

Geniet tijdens de ASML Marathon Eindhoven van een heerlijk verblijf middenin het centrum. Ook dit jaar heeft Inntel Hotels Art Eindhoven weer een speciaal Marathon Eindhoven 2022 arrangement voor u samengesteld. Zo verschijnt u op de grote dag uitgerust aan de start!

 

Arrangementen

Arrangement o.b.v. half pension

Arrangement o.b.v. half pension

Boek het arrangement vanaf EUR 189 per persoon. Kamerprijzen inclusief smaakvol pastabuffet en uitgebreid internationaal koolhydraatrijk ontbijt, exclusief logiesbelasting à EUR 3,50 p.p.p.n.

Voor boekingen en reserveringen:

  • Reserveren: Klik hier
  • Telefoon: +31 (040) 751 35 00
  • Adres: Inntel Hotels Art Eindhoven, Lichttoren 22, 5611 BJ Eindhoven

 

Informatie over het hotel

Inntel Hotels Art Eindhoven is een 4-sterren art hotel, gelegen in het artistieke centrum van Eindhoven. Een groot deel van de unieke kamers en suites ligt in de, in 1909 gebouwde, monumentale Philips fabriek de Lichttoren, waar vroeger de eerste lampen werden gemaakt en getest. Inmiddels omgetoverd tot een artistiek en modern hotel met industrieel karakter, waar geen enkele kamer hetzelfde is! De prachtige 4 meter hoge plafonds in de Loft kamers zijn kenmerkend voor het industriële karakter van het hotel. Kunst, historie en design ontmoeten elkaar in dit hotel.