Inntel Hotels Art Eindhoven

 

Geniet tijdens de ASML Marathon Eindhoven van een heerlijk verblijf middenin het centrum. Ook dit jaar heeft Inntel Hotels Art Eindhoven weer een speciaal Marathon Eindhoven 2022 arrangement voor u samengesteld. Zo verschijnt u op de grote dag uitgerust aan de start!

 

Arrangementen

Arrangement o.b.v. half pension

Arrangement o.b.v. half pension

Boek het arrangement vanaf EUR 189 per persoon. Kamerprijzen inclusief smaakvol pastabuffet en uitgebreid internationaal koolhydraatrijk ontbijt, exclusief logiesbelasting à EUR 3,50 p.p.p.n.

Voor boekingen en reserveringen:

  • Reserveren: Klik hier
  • Telefoon: +31 (040) 751 35 00
  • Adres: Inntel Hotels Art Eindhoven, Lichttoren 22, 5611 BJ Eindhoven

 

Informatie over het hotel

Inntel Hotels Art Eindhoven is een 4-sterren art hotel, gelegen in het artistieke centrum van Eindhoven. Een groot deel van de unieke kamers en suites ligt in de, in 1909 gebouwde, monumentale Philips fabriek de Lichttoren, waar vroeger de eerste lampen werden gemaakt en getest. Inmiddels omgetoverd tot een artistiek en modern hotel met industrieel karakter, waar geen enkele kamer hetzelfde is! De prachtige 4 meter hoge plafonds in de Loft kamers zijn kenmerkend voor het industriële karakter van het hotel. Kunst, historie en design ontmoeten elkaar in dit hotel.


De inschrijvingen zijn geopend!

Schrijf je nu in voor de ASML Marathon Eindhoven op 8 en 9 oktober 2022.

Lees meer