Bij jouw inschrijving inbegrepen

Tijdregistratie

Startnummer

Unieke medaille

Verzorging

Extra te bestellen

Annuleringsregeling
Annuleringsregeling
Donatie goede doel
Donatie goede doel
Limited Edition Running Shirt
Limited Edition Running Shirt
Medaille graveren
Medaille graveren
Startnummer thuissturen
Startnummer thuissturen

Extra info

Algemene voorwaarden

Wat zijn de algemene voorwaarden?
Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

Annuleringsregeling

Kan ik een annuleringsregeling afsluiten?

Ja, dit kost €5,-. Indien je kiest voor de annuleringsregeling kun jij jouw inschrijving tot en met 31 augustus 2023 annuleren. Na deze datum vindt geen restitutie meer plaats. LET OP!: dit kan na inschrijving niet meer worden bijbesteld.

Bevestigingsmail

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?
Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Zorg er dus voor dat jouw e-mailadres correct is ingevoerd. Controleer ook je spambox als je de e-mail niet binnen 30 minuten hebt ontvangen. Indien hij ook daar niet staat, neem dan contact met ons op.

Kleedgelegenheid en tassenafgifte

Is er een kleedgelegenheid en tassenafgifte?
Op zondag is er gelegenheid voor tassenafgifte van 08.00 tot 18.00 uur op de TU Eindhoven. De tassenafgifte kost €2,00 en is enkel met pin te betalen indien dit bij de registratie niet besteld is. Hier is ook kleedgelegenheid voor alle deelnemers.

Minimumleeftijd

Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan de marathonafstand?
De minimumleeftijd voor deelname aan de marathonafstand is 18 jaar op de dag van het evenement.

Opgeven verwachte eindtijd

Waarom moet ik een verwachte eindtijd opgeven bij inschrijving? 
De indeling van de startwaves wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. In verband met de productie van de startnummers is het mogelijk om tot en met 10 september je verwachte eindtijd in te vullen. Hierna worden alle deelnemers automatisch in de laatste startwave ingedeeld. Let op: wijzigen van startwave is dan niet meer mogelijk. Je mag wel in een latere startwave starten. 

Let op: bij de andere afstanden is er één start en zijn er geen startwaves.  Om de doorstroming op het parcours te bevorderen, ben je ingedeeld in een startvak die vermeld staat op je startnummer. Het is niet meer mogelijk om je startvak te wijzigen. Zorg dat je minimaal 15-30 minuten voor de start in je startwave staat opgesteld. Klik hier voor meer informatie over snelle lopers. De indeling van de startwaves wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. In verband met de productie van de startnummers is het mogelijk om tot en met 10 september je verwachte eindtijd in te vullen. Hierna worden alle deelnemers automatisch in de laatste startwave ingedeeld.

Pacers

Zijn er pacers?
Klik hier voor alle informatie over pacers.

Snelle lopers

Kan ik meedoen als snelle loper?
Klik hier voor alle informatie over snelle lopers.

Startnummer

Waar vind ik informatie over de startnummers?
Klik hier 
voor alle informatie over de startnummers.

Uitslagen

Waar vind ik mijn uitslag?
De uitslagen worden na afloop gepubliceerd op deze pagina. De link naar de uitslagenpagina ontvang je ook per e-mail na het evenement. Let op: de bruto tijd is de officiële tijd. Heb je een vraag of opmerking over jouw uitslag? Stuur dan een e-mail naar Mylaps Event Timing o.v.v. je startnummer en eventueel zelf geklokte tijden. 

Wedstrijdreglement

Wat is het wedstrijdreglement?
Het wedstrijdreglement van World Athletics is van toepassing. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

Heb je een vraag? Klik hier voor de FAQ's.