Wandel tegen kanker

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al 72 jaar het verschil. En jij kunt daaraan bijdragen!

Onderzoek

Zet een extra stap en kom in actie voor baanbrekend kankeronderzoek. Wandel tegen kanker en vóór het leven. De mooiste doorbraken bereiken we samen!

Gratis startbewijs

Als je je via KWF inschrijft voor de wandeltocht én 250 euro of meer aan sponsorgeld ophaalt, word je beloond met een gratis startbewijs. Haal je 500 euro op? Dan ontvang je ook nog het unieke Wandel tegen kanker-shirt. Jouw deelname draagt bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Met jouw eigen Wandel tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt!

Ik schrijf me in via KWF

Alleen een actiepagina

Wil je graag het verschil maken voor KWF, maar niet minimaal 250 euro aan sponsorgeld ophalen? Regel dan zelf je startbewijs via de ASML Marathon Eindhoven Wandeltocht en maak een actiepagina. Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Wandel tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Ik maak een actiepagina

Ren tegen kanker

Wil je wel in actie komen voor KWF, maar loop je liever hard? Ga dan naar Ren tegen kanker. Klik hier voor meer informatie.


De inschrijvingen zijn geopend!

Schrijf je nu in voor de ASML Marathon Eindhoven op 8 en 9 oktober 2022.

Lees meer