Bekijk de aftermovies van de 39e editie!

11-10-2023

Geniet nog even na van het marathonweekend met de officiële aftermovies van de 39e editie van de ASML Marathon Eindhoven.

Lees meer
aftermovie 2023

Kenneth Kipkemoi verbreekt parcoursrecord ASML Marathon Eindhoven

8-10-2023
Chloe Herbiet beste vrouw

Op zondag 8 oktober wist de Keniaan Kenneth Kipkemoi de 39e editie van de ASML Marathon Eindhoven te winnen in een tijd van 2:04:52. Hiermee scherpt hij het parcoursrecord uit 2012 aan met meer dan 50 seconden. De Belgische Chloe Herbiet is de eerste vrouw (2:27:54) en wordt daarmee Belgisch Kampioene.

 

Lees meer
Kenneth Kipkemoi verbreekt parcoursrecord ASML Marathon Eindhoven

Spetterende ASML Marathon Eindhoven breekt records

8-10-2023

De 39e editie van de ASML Marathon Eindhoven gaat de boeken in als een recordeditie. Met een recordaantal van 27.000 deelnemers aan de start én als kers op de taart een nieuw parcoursrecord kijkt de organisatie terug op een geslaagde editie. Deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers: bedankt voor jullie enthousiasme!

Lees meer
Spetterende ASML Marathon Eindhoven breekt records

Laatste weersvoorspelling ASML Marathon Eindhoven 2023

7-10-2023
Update 8 oktober

Het wordt zondag 8 oktober een zonnige en warme dag tijdens de 39e editie van de ASML Marathon Eindhoven. Met een temperatuur van 17 graden in de ochtend en 21 graden in de middag is het warm voor de tijd van het jaar. 

Lees meer
Laatste weersvoorspelling ASML Marathon Eindhoven 2023

Gezellige start van het marathonweekend met de Marathon Eindhoven Urban Walk en ASML Your Marathon Challenge!

7-10-2023

Traditiegetrouw start de ASML Marathon Eindhoven op zaterdag met de wandelaars en de ASML Your Marathon Challenge. Bij de unieke Marathon Eindhoven Urban Walk ontdekten vele enthousiaste wandelaars de lichtstad. In de middag finishten honderden sportievelingen hun eigen marathon door gezamenlijk de laatste 1.195 km af te leggen. Er staan op zondag verschillende afstanden van het hardlopen op programma.

Lees meer
Sfeer zaterdag

‘Rondje Eindhoven’ voor iedereen!

5-10-2023

Eindhoven krijgt als eerste stad van het land verschillende, te combineren looproutes-voor-iedereen. Alle rondes, met uiteenlopende afstanden, worden voorzien van een eigen, herkenbare identiteit en zullen samen een centraal traject vormen. Het project wil inwoners in beweging brengen die normaal gesproken zelf de weg naar sportbeleving niet zo makkelijk vinden.

Lees meer
‘Rondje Eindhoven’ voor iedereen!

Spannende strijd om de marathontitels

4-10-2023
Recordaantal deelnemers aan de start van de ASML Marathon Eindhoven

De 39e editie van de ASML Marathon Eindhoven trekt een recordaantal deelnemers naar Eindhoven. Tijdens het volledig uitverkochte weekend worden er 27.000 deelnemers verwelkomd aan de start. Onder deze deelnemers ook een internationaal topatletenveld.

Lees meer
toplopers - Spannende strijd om de marathontitels

ASML Marathon Eindhoven volledig uitverkocht!

19-9-2023
Geen startbewijzen meer beschikbaar.

Voor alle hardlooponderdelen van de ASML Marathon Eindhoven is het maximale aantal beschikbare startbewijzen vergeven. Op dit moment zijn de Jumbo Mini Marathon, ASML Marathon, ASML Halve Marathon, 1/4 Marathon én RSM City Run uitverkocht. Ook de zaterdag met de Marathon Eindhoven Urban Walk en ASML Your Marathon Challenge zijn uitverkocht.

Inschrijven voor de ASML Marathon Eindhoven is niet meer mogelijk.

Lees meer
uitverkocht 2023