Jumbo is jouw partner in de voorbereiding en supporter van alle deelnemers

6-8-2018

Komende weken staat de Eindhoven Marathon en ‘de Jumbo 10km by night’ in het bijzonder, centraal in alle Jumbo winkels in Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard. Gezonde voeding en vitaliteit vinden we belangrijk voor onze klanten en onze medewerkers. We zijn daarom ook trotse sponsor van het grootste sportevenement van Zuid-Nederland en de Jumbo 10km run by night. We weten inmiddels hoe cruciaal de rol van goede voeding is bij een optimale voorbereiding en bij Jumbo maken we gezond en lekker eten graag toegankelijk voor iedereen.

 

Lees meer
Jumbo is jouw partner in de voorbereiding en supporter van alle deelnemers

Jumbo Supermarkten titelsponsor van de 10 km

17-7-2018

Jumbo Supermarkten wordt aankomende editie titelsponsor van de 10 km-afstand bij de Marathon Eindhoven. Vanaf heden draagt deze afstand de naam Jumbo 10 km run by night. Dit jaar kent de 10 km een vernieuwde opzet met een aangepast en verbeterd parcours en de finish is terug op de beroemde Vestdijk. Jumbo Supermarkten past uitstekend bij de ambitie van de Marathon Eindhoven om het programma van de zaterdagavond verder uit te laten groeien tot een unieke loopfeest van een groots weekendevenement.

Jumbo Supermarkten en Marathon Eindhoven streven naar een gezonde leefstijl waarbij voeding een belangrijke rol speelt. Daarom is gekozen om sponsor te worden van het grootste sportevenement van Zuid-Nederland. Jumbo wordt ‘partner in de voorbereiding en supporter van alle deelnemers. Weinig tijd om te trainen, wij bezorgen al de boodschappen bij u thuis’.

Lees meer
Jumbo Supermarkten titelsponsor van de 10 km

Breaking4

23-5-2018

Heb je als doelstelling om dit jaar tijdens de Marathon Eindhoven onder de magische grens van 4 uur te finishen? Ben je gemotiveerd om samen met onze Energy Lab coaches een intensief coachingstraject van 4 maanden te volgen? Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar voor dit unieke traject, dus schrijf je nu in!

Lees meer
Breaking4

Alle inschrijvingen zijn open!

20-4-2018

Alle inschrijvingen voor de 35e editie van de Marathon Eindhoven powered by ASML zijn nu open! Kies jouw afstand en schrijf je in. Al tientallen jaren is de Marathon Eindhoven powered by ASML een feest voor, door en van de stad. Het grootste sportevenement van Noord-Brabant wordt gesteund door de Eindhovenaren, gemeente, honderden vrijwilligers en natuurlijk de lopers. Afstanden voor jong en oud brengen de lopers langs alle highlights van de stad zoals het Philips Stadion, Strijp-S, Evoluon en High Tech Campus. De sfeervolle finish op de Vestdijk zul je als loper niet snel vergeten. Marathon Eindhoven powered by ASML is van de stad. Marathon Eindhoven powered by ASML is Onze Trots.

Lees meer
Alle inschrijvingen zijn open!

Jubileumeditie

16-11-2017
13 & 14 oktober

De 35e editie van de Marathon Eindhoven powered by ASML is op zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018. De inschrijving gaat in april open, houd hiervoor onze website en social media in de gaten. Bekijk alvast alle informatie over deelnemen aan de Marathon Eindhoven powered by ASML

Lees meer
Jubileumeditie

Nieuwe website online

16-11-2017

Goed nieuws: onze nieuwe website is nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement. Komende weken wordt de website verder uitgebreid.

Lees meer
Nieuwe website online