De Mini Marathon is uitverkocht

4-10-2022

De Mini Marathon is uitverkocht. Het is daarom niet meer mogelijk om je voor dit onderdeel in te schrijven. Wel kun je je nog inschrijven voor de City Run 5km. 

Lees meer
Mini marathon uitverkocht

Download de officiële eventapp

9-9-2022

Voor de 38e editie van de ASML Marathon Eindhoven is de eventapp vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste eventinformatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor toeschouwers mogelijk om hun favoriete deelnemers te volgen. Door middel van pushnotificaties worden de tussentijden van de gevolgde hardloper gedeeld. Zo kan de prestatie op afstand gevolgd worden.

Lees meer
app2022

Ontdek het parcours van de hardlooponderdelen

8-9-2022

De parcourskaarten voor de 38e editie op 9 oktober zijn nu online alvast te bekijken. Alle afstanden eindigen traditiegetrouw op de sfeervolle Vestdijk. Binnenkort volgen de parcourskaarten van de wandelroutes en Your Marathon Challenge die op 8 oktober op de agenda staan.

Lees meer
Parcours2022

Bas rent tegen Kanker

23-8-2022

Bas (48) rent tegen kanker in zijn hometown Eindhoven. “Ik ga vooral genieten. En als ik over de finish kom denk ik aan mijn vrolijke, positieve tante. En ben ik mega trots dat ik mijn tweede marathon in het Ren tegen kanker shirt heb gelopen!”

Lees meer
KWF Bas

Oproep: wat is jouw motivatie?

29-7-2022
Deel jouw motivatie om de ASML Marathon Eindhoven te lopen

In de aanloop naar de ASML Marathon Eindhoven op 8 en 9 oktober kan iedereen de motivaties van deelnemers tegenkomen in de stad. Nieuw dit jaar is dat de organisatie ook inwoners van Eindhoven oproept om hun motiverende teksten in te sturen om alle deelnemers aan te moedigen.

Lees meer
motivatiebanieren

Limited edition running shirt ASML Marathon Eindhoven is bekend

23-7-2022

Om de 38e editie van de ASML Marathon Eindhoven te vieren wordt er een speciaal hardloopshirt gelanceerd. Het shirt is geïnspireerd door de stad Eindhoven en het gevoel van verbinding tijdens #ONZETROTS. Deelnemers aan de ASML Marathon Eindhoven kunnen het shirt bestellen bij hun inschrijving.

Lees meer
Limited Edition Running Shirt 2022

ASML Marathon Eindhoven gastheer Belgisch Kampioenschap Marathon

1-7-2022

Tijdens de 38e editie van de ASML Marathon Eindhoven, zondag 9 oktober, vindt ook het Belgisch Kampioenschap Marathon plaats. De ASML Marathon Eindhoven was van 2015 tot en met 2019 ook het decor voor het Belgisch Kampioenschap Marathon. Door de ligging van Eindhoven, dichtbij de Belgische grens, is al jaren een groot deel van het deelnemersveld uit België afkomstig. Het vlakke en brede parcours leidt tot snelle eindtijden en wordt goed ontvangen door de deelnemers. Met meerdere internationale toplopers aan de start wordt er een mooie strijd verwacht. 

Lees meer
Belgisch Kampioenschap Marathon 2022

BrabantSport Fonds partner van Your Marathon Challenge

19-5-2022
Samen investeren in sport voor iedereen

De inschrijving voor de 38e editie van de ASML Marathon Eindhoven is geopend. Op zaterdag 8 oktober 2022 wordt de prachtige Your Marathon Challenge georganiseerd, in samenwerking met partner BrabantSport Fonds. Your Marathon Challenge maakt het voor echt iedereen mogelijk om een marathon te lopen, ongeacht leeftijd of conditie. It’s your challenge!

Lees meer
BrabantSport Fonds partner van Your Marathon Challenge