RSM komende jaren trotse naamgever City Run, ASML Marathon Eindhoven

2-6-2023

RSM, een gerenommeerde adviseur op het gebied van assurance, tax en consulting voor middelgrote organisaties en familiebedrijven, heeft zich voor de komende jaren verbonden aan de City Run van de ASML Marathon Eindhoven. Vanaf heden draagt de 5 kilometer de naam RSM City Run.

Lees meer
RSM komende jaren trotse naamgever City Run, ASML Marathon Eindhoven

Bekijk de aftermovie van de 38e editie!

13-10-2022

Geniet nog even na van het marathonweekend met de officiële aftermovie van de 38e editie van de ASML Marathon Eindhoven.

Lees meer
aftermovie2022

Pius Karanja wint de 38e editie van de ASML Marathon Eindhoven

9-10-2022

Vooraan in de wedstrijd schreef de Keniaan Pius Karanja deze editie op zijn naam in een tijd van 2:06:55. Hij wist de andere favorieten hiermee achter zich te laten. Vlak achter de Keniaan kwam de pacer Gevin Kerich zeer verassend binnen als tweede (2:07:07). Joshua Kemboi Kipsang (2:08:08) zorgde met zijn derde plaats voor een volledig Keniaans podium.

Lees meer
Pius Karanja wint de 38e editie van de ASML Marathon Eindhoven

ASML Marathon Eindhoven wederom de gezelligste marathon van Nederland

9-10-2022

Het was weer een onwijs mooie editie van de ASML Marathon Eindhoven. 25.000 mensen hebben in de stralende zon genoten van dit toffe evenement, het hoogste aantal deelnemers ooit!

Lees meer
Sfeer2022

Zonnige start van het marathonweekend

8-10-2022

Op zaterdag 8 oktober ging de ASML Marathon Eindhoven van start met op het programma de wandeltochten en Your Marathon Challenge. De hardlooponderdelen staan zondag op de programma.

Lees meer
sfeerverslag zaterdag 2022

Let op: nieuwe locatie wedstrijdsecretariaat

6-10-2022

De campus van de TU Eindhoven is dit jaar het centrale punt. Hier bevindt zich het wedstrijdsecretariaat in het MetaForum. Deze is vanaf vrijdag 17.00 geopend om het startnummer op te halen. Ook vinden de deelnemers hier de kleedruimte, tassenafgifte en medaille graveren op zondag. De start bevindt zich op loopafstand van de campus van de TU Eindhoven. 

De business teams zijn welkom in het Atlas-gebouw van de TU Eindhoven.  

Op zaterdag zullen de wandeltochten ook van start gaan op de campus van de TU Eindhoven. De start bevindt zich bij de Watertoren vlakbij het MetaForum.  

Lees meer
Tu Eindhoven

Weersverwachting *Update 8 oktober*

6-10-2022

We verwachten komend weekend goed hardloopweer. Op zondag is het zonnig en blijft het overdag droog. De temperatuur loopt op van 10°C om 9 uur naar 17°C in de loop van de middag. Er staat een matige wind, windkracht 3.

Voor de wandelaars en deelnemers van Your Marathon Challenge op zaterdag is de voorspelling ook goed. Het is zaterdag wisselend bewolkt. Er is een zeer kleine kans op een bui. In de middag is het zonnig en blijft het droog. De temperatuur loopt op van 12°C om 9 uur naar 16°C in de middag. Er staat een matige wind, windkracht 3.

We zullen de voorspelling dagelijks updaten.

De weersverwachting wordt voorzien door Ed Aldus.

 

Lees meer
weersvoorspelling 2022

Wereldrecordpoging en strijd om meerdere kampioenschappen tijdens de ASML Marathon Eindhoven

5-10-2022

Het belooft een interessante strijd te worden bij de 38e editie van de ASML Marathon Eindhoven. De Ethiopische Robi zal strijden om de winst met de Keniaanse Kirwa en Gebretnsae. De 46-jarige Keniaan Kiptoo zal de strijd met zichzelf aangaan om zijn eigen wereldrecord in de categorie 45+ te verbreken. Daarnaast wordt er deze editie ook titels voor het Belgisch Kampioenschap Marathon en EK Marathon voor Politie verdeeld.

Lees meer
Wereldrecordpoging en strijd om meerdere kampioenschappen tijdens de ASML Marathon Eindhoven