Download de officiële eventapp

18-9-2023

Voor de 39e editie van de ASML Marathon Eindhoven is de eventapp vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste eventinformatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor toeschouwers mogelijk om hun favoriete deelnemers te volgen. Door middel van pushnotificaties worden de tussentijden van de gevolgde hardloper gedeeld. Zo kan de prestatie op afstand gevolgd worden.

Lees meer
App 2023

Hier loop jij op 7 oktober 2023 tijdens de Marathon Eindhoven Urban Walk

14-9-2023

Hieronder vind je de route van de wandeltocht:

Dit jaar zijn de wandeltochten vernieuwd en gaan nu verder onder de naam Marathon Eindhoven Urban Walk zodat de deelnemers Eindhoven op een unieke manier kunnen ontdekken. Deze editie gaan we niet alleen langs de gebouwen maar ook door enkele gebouwen heen waar je normaal gesproken niet zo snel naar toe gaat. Op deze manier kan iedereen op plekken komen die anders niet voor publiek toegankelijk zijn. Op zaterdag 7 oktober gaan we opnieuw los! Ben jij benieuwd waar je langs gaat lopen? Wij nemen je graag mee langs de mooiste plekjes van het parcours!

Lees meer
Wandelroute 2023

ASML STOOMT DEELNEMERS KLAAR VOOR MARATHON EINDHOVEN

14-9-2023
Inschrijven nog mogelijk voor 39e editie op 7 en 8 oktober 2023

Titelpartner ASML stoomt deelnemers klaar voor de ASML Marathon Eindhoven, het grootste tweedaagse sportevenement van Zuid-Nederland. De ASML Marathon Eindhoven vindt traditiegetrouw plaats in het tweede weekeinde van oktober, dit jaar op zaterdag 7 en zondag 8 oktober. Inschrijven voor de verschillende wandel- en hardlooponderdelen is nog steeds mogelijk.

Lees meer
ASML STOOMT DEELNEMERS KLAAR VOOR MARATHON EINDHOVEN

Dit is het limited edition running shirt ASML Marathon Eindhoven

4-8-2023

Ook dit jaar kunnen deelnemers de ASML Marathon Eindhoven in stijl meelopen. Voor de 39e editie is er een uniek hardloopshirt ontworpen. Deelnemers aan alle onderdelen van het marathonweekend kunnen het limited edition running shirt bestellen bij de inschrijving.

Lees meer
shirt 2023

Hier loop jij op 8 oktober tijdens de ASML Marathon Eindhoven

14-7-2023
Hieronder vind je het parcours van de marathonafstand.

De ASML Marathon Eindhoven trekt jaarlijks duizenden hardlopers van over de hele wereld. Het lopen van de marathon is de perfecte kennismaking met de stad. Het parcours van de 39e editie gaat namelijk langs dé highlights van Eindhoven. In dit artikel nemen we je graag mee langs de mooiste locaties van Brabants grootste tweedaagse sportevenement. 

Lees meer
Parcours 2023

Inschrijving geopend voor 39e editie ASML Marathon Eindhoven op 7 en 8 oktober 2023

6-6-2023
Steeds meer partnerships voor ASML Marathon Eindhoven

De inschrijvingen van de 39e editie van ASML Marathon Eindhoven zijn geopend. De ASML Marathon Eindhoven vindt traditiegetrouw plaats in het tweede weekeinde van oktober, dit jaar op zaterdag 7 en zondag 8 oktober. Met meer dan 25.000 inschrijvingen had ASML Marathon Eindhoven afgelopen editie een record aantal deelnemers. Deze groei is met name te vinden op de laagdrempelige afstanden - zoals City Run en 1/4 Marathon - en zal naar verwachting de komende jaren alleen maar toenemen.

Lees meer
opening 39e editie

RSM komende jaren trotse naamgever City Run, ASML Marathon Eindhoven

2-6-2023

RSM, een gerenommeerde adviseur op het gebied van assurance, tax en consulting voor middelgrote organisaties en familiebedrijven, heeft zich voor de komende jaren verbonden aan de City Run van de ASML Marathon Eindhoven. Vanaf heden draagt de 5 kilometer de naam RSM City Run.

Lees meer
RSM komende jaren trotse naamgever City Run, ASML Marathon Eindhoven

Bekijk de aftermovie van de 38e editie!

13-10-2022

Geniet nog even na van het marathonweekend met de officiële aftermovie van de 38e editie van de ASML Marathon Eindhoven.

Lees meer
aftermovie2022