Certitudo Capital sponsor Marathon Eindhoven

7-10-2021

Certitudo Capital is sponsor van Marathon Eindhoven 2021, dat na PSV en Glow de derde plaats als topevenement van Eindhoven inneemt. Voor Certitudo Capital biedt dit partnership een mooie gelegenheid om actief bij te dragen aan een gezondere leefomgeving van de stad Eindhoven.

Lees meer
Certitudo Capital sponsor Marathon Eindhoven

Download of update de vernieuwde Marathon Eindhoven app

6-10-2021

De officiële event app is vernieuwd. Op de app vind je belangrijke informatie en updates, kun je vrienden, familie of kennissen volgen via de live-tracking functie en maak je de leukste selfies met onze selfie filters! Download of update de app in de App Store of Google Play Store.

Lees meer
Download de Marathon Eindhoven app

Over een paar weken is de 37e editie van de Marathon Eindhoven powered by ASML

24-9-2021

Elk jaar kijkt ASML er naar uit om sponsor te zijn van de Marathon Eindhoven en om mensen te inspireren de uitdaging aan te gaan. Maar, we zijn een technisch bedrijf; waarom dan een marathon sponsoren?

Lees meer
Over een paar weken is de 37e editie van de Marathon Eindhoven powered by ASML

Weg vrij voor 37ste Marathon Eindhoven

20-9-2021

De Marathon Eindhoven beleeft geheel volgens plan op zondag 10 oktober de 37ste editie. Nadat het kabinet vorige week aankondigde de anderhalvemeter-regel per 25 september af te schaffen, heeft de gemeente Eindhoven groen licht gegeven voor het organiseren van het populaire Brabantse evenement. Samen met de veiligheidsdiensten en de gemeente Eindhoven worden de laatste puntjes op de i gezet, waarna verlening van de vergunning volgt.

Lees meer
Weg vrij voor 37ste Marathon Eindhoven

COVID-19 update

17-8-2021

Door de corona-persconferentie van afgelopen vrijdag zijn wij positief gestemd over het vooruitzicht dat de anderhalvemeterregel per 20 september losgelaten zou kunnen worden. Wij blijven echter realistisch en houden rekening met diverse scenario’s.

Zowel voor jullie als voor ons is er nu helaas nog veel niet helder. Onduidelijkheid bestaat over eventuele beperkende maatregelen ten tijde van de 37e Marathon Eindhoven op zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021.

We volgen de ontwikkelingen op de voet en vertrouwen erop een veilige en sfeervolle editie te kunnen organiseren. De veiligheid staat bij ons altijd voorop. Blijf in beweging en zorg goed voor jezelf!

Lees meer
COVID-19 update

37ste Marathon Eindhoven begint met Renewi Plogging Run

5-7-2021

Het weekeinde van de 37ste Marathon Eindhoven powered by ASML gaat op zaterdag 9 oktober van start met de Renewi Plogging Run. Een dag voor de race over de klassieke afstand zal het marathonparcours joggend worden ontdaan van zwerfafval.

Lees meer
37ste Marathon Eindhoven begint met Renewi Plogging Run

Your Marathon Challenge inspirerend nieuw onderdeel van 37ste Marathon Eindhoven

1-7-2021
Inschrijving voor zaterdagprogramma nu ook geopend

Vele lopers hebben zich al aangemeld voor de 37ste Marathon Eindhoven en andere afstanden op zondag 10 oktober. Vanaf nu is ook de inschrijving open voor de onderdelen op zaterdag. Het gaat om wandeltochten over 12 en 18 kilometer, én een opmerkelijke noviteit: Your Marathon Challenge.

Lees meer
Your Marathon Challenge inspirerend nieuw onderdeel van 37ste Marathon Eindhoven

Inschrijving geopend voor 37ste Marathon Eindhoven op zondag 10 oktober

29-4-2021

Lopers die uitkijken naar de 37ste Marathon Eindhoven op zondag 10 oktober kunnen zich vanaf vandaag aanmelden. De inschrijving is geopend in de hoopvolle verwachting dat de coronamaatregelen de komende maanden stap voor stap worden versoepeld en veel Nederlanders in de zomer gevaccineerd kunnen zijn.

Lees meer
Inschrijving geopend voor 37ste Marathon Eindhoven op zondag 10 oktober