BrabantSport Fonds partner van Your Marathon Challenge

19-5-2022
Samen investeren in sport voor iedereen

De inschrijving voor de 38e editie van de ASML Marathon Eindhoven is geopend. Op zaterdag 8 oktober 2022 wordt de prachtige Your Marathon Challenge georganiseerd, in samenwerking met partner BrabantSport Fonds. Your Marathon Challenge maakt het voor echt iedereen mogelijk om een marathon te lopen, ongeacht leeftijd of conditie. It’s your challenge!

Lees meer
BrabantSport Fonds partner van Your Marathon Challenge

ASML komende drie jaar titelpartner Marathon Eindhoven

18-5-2022
Inschrijving geopend voor 38-ste editie op 8 en 9 oktober 2022

ASML is vanaf de komende editie van Marathon Eindhoven titelpartner van het grootste tweedaagse sportevenement van Zuid-Nederland. De samenwerking wordt aangegaan voor 2022, 2023 en 2024. De ASML Marathon Eindhoven vindt traditiegetrouw plaats in het tweede weekeinde van oktober, dit jaar op zaterdag 8 en zondag 9 oktober. Inschrijven voor de verschillende wandel- en hardlooponderdelen is vanaf vandaag mogelijk.

Lees meer
ASML komende drie jaar titelpartner Marathon Eindhoven

De aftermovie staat online!

13-10-2021
Aftermovie 2021

De aftermovie staat online! Geniet nog even na van deze prachtige editie en misschien zie je jezelf wel terug in de video. Klik hier voor de video.

Lees meer
Aftermovie 2021

Ruim 18.000 lopers genieten tijdens sfeervol marathonweekend

10-10-2021
Keniaan Silas Too wint en loopt persoonlijk record tijdens 37e editie

1 jaar, 11 maanden en 128 dagen. Dat is het aantal dagen sinds het startschot van de editie in 2019. Onder ideale loopomstandigheden genoten duizenden lopers én toeschouwers zoals vanouds van het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. De Keniaan Silas Too won de editie met een persoonlijk record in een tijd van 2:06:32. Aan het KWF werd een prachtig bedrag overhandigd.

Lees meer
Ruim 18.000 lopers genieten tijdens sfeervol marathonweekend

De eerste foto's staan online

10-10-2021

De eerste foto's van de zondag staan online. Bekijk ze hier in ons Facebook-album.

Lees meer
De eerste foto's staan online

Het weer voor vandaag ziet er meer dan fantastisch uit!

10-10-2021

Met een temperatuur rond de 16 graden ziet de weersverwachting van vandaag er goed uit. De loopomstandigheden zijn goed en de zon schijnt.

Lees meer
Het weer voor vandaag ziet er meer dan fantastisch uit!

Silas Too wint de 37e editie van de Marathon Eindhoven powered by ASML

10-10-2021
Alle uitslagen van het marathonweekend staan online.

De Keniaan Silas Too wint de 37e editie in een officiële tijd van 02:06:32. Martin Kosgey is tweede geworden (02:06:56). Ook Timothy Kiplagat Ronoh (02:07:01) staat op het podium. Wil je de rest van de uitslagen weten? Lees dan verder.

Lees meer
Silas Too wint de 37e editie van de Marathon Eindhoven powered by ASML

Your Marathon Challenge zorgt voor indrukwekkende opening van het marathonweekend

9-10-2021

Bijna twee jaar na dato stond vandaag – geheel volgens traditie op de tweede zaterdag van oktober – de eerste dag van marathonweekend op het programma. De 37e editie werd afgetrapt met de Renewi Plogging Run, Wandeltocht (12 of 18 km) en de pilot van de Your Marathon Challenge. Vooral het laatste onderdeel maakte veel indruk op deelnemers en toeschouwers.

Lees meer
Your Marathon Challenge zorgt voor indrukwekkende opening van het marathonweekend