De aftermovie staat online!

13-10-2021
Aftermovie 2021

De aftermovie staat online! Geniet nog even na van deze prachtige editie en misschien zie je jezelf wel terug in de video. Klik hier voor de video.

Lees meer
Aftermovie 2021

Ruim 18.000 lopers genieten tijdens sfeervol marathonweekend

10-10-2021
Keniaan Silas Too wint en loopt persoonlijk record tijdens 37e editie

1 jaar, 11 maanden en 128 dagen. Dat is het aantal dagen sinds het startschot van de editie in 2019. Onder ideale loopomstandigheden genoten duizenden lopers én toeschouwers zoals vanouds van het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. De Keniaan Silas Too won de editie met een persoonlijk record in een tijd van 2:06:32. Aan het KWF werd een prachtig bedrag overhandigd.

Lees meer
Ruim 18.000 lopers genieten tijdens sfeervol marathonweekend

De eerste foto's staan online

10-10-2021

De eerste foto's van de zondag staan online. Bekijk ze hier in ons Facebook-album.

Lees meer
De eerste foto's staan online

Het weer voor vandaag ziet er meer dan fantastisch uit!

10-10-2021

Met een temperatuur rond de 16 graden ziet de weersverwachting van vandaag er goed uit. De loopomstandigheden zijn goed en de zon schijnt.

Lees meer
Het weer voor vandaag ziet er meer dan fantastisch uit!

Silas Too wint de 37e editie van de Marathon Eindhoven powered by ASML

10-10-2021
Alle uitslagen van het marathonweekend staan online.

De Keniaan Silas Too wint de 37e editie in een officiële tijd van 02:06:32. Martin Kosgey is tweede geworden (02:06:56). Ook Timothy Kiplagat Ronoh (02:07:01) staat op het podium. Wil je de rest van de uitslagen weten? Lees dan verder.

Lees meer
Silas Too wint de 37e editie van de Marathon Eindhoven powered by ASML

Your Marathon Challenge zorgt voor indrukwekkende opening van het marathonweekend

9-10-2021

Bijna twee jaar na dato stond vandaag – geheel volgens traditie op de tweede zaterdag van oktober – de eerste dag van marathonweekend op het programma. De 37e editie werd afgetrapt met de Renewi Plogging Run, Wandeltocht (12 of 18 km) en de pilot van de Your Marathon Challenge. Vooral het laatste onderdeel maakte veel indruk op deelnemers en toeschouwers.

Lees meer
Your Marathon Challenge zorgt voor indrukwekkende opening van het marathonweekend

Certitudo Capital sponsor Marathon Eindhoven

7-10-2021

Certitudo Capital is sponsor van Marathon Eindhoven 2021, dat na PSV en Glow de derde plaats als topevenement van Eindhoven inneemt. Voor Certitudo Capital biedt dit partnership een mooie gelegenheid om actief bij te dragen aan een gezondere leefomgeving van de stad Eindhoven.

Lees meer
Certitudo Capital sponsor Marathon Eindhoven

Download of update de vernieuwde Marathon Eindhoven app

6-10-2021

De officiële event app is vernieuwd. Op de app vind je belangrijke informatie en updates, kun je vrienden, familie of kennissen volgen via de live-tracking functie en maak je de leukste selfies met onze selfie filters! Download of update de app in de App Store of Google Play Store.

Lees meer
Download de Marathon Eindhoven app