Nieuw: live-stream in de app

5-10-2018

Nieuw! We hebben dit jaar ook een live-stream in de 'Marathon Eindhoven' app. Volg alle actie live in de app op zondag 14 oktober vanaf 10.00 uur! Daarnaast is ook Live-Tracking weer beschikbaar in de app. Je kunt tot maar liefst 25 lopers volgen over alle afstanden. Zaterdag worden de laatste deelnemers aan de app toegevoegd. Download de app via Google Play of in de App Store.

Lees meer
Nieuw: live-stream in de app

Traditioneel sterk deelnemersveld: 2.06-tijd is het doel!

5-10-2018

Op zondag 14 oktober staan er weer atleten van internationaal topniveau aan de start bij de 35e Marathon Eindhoven. Het doel: een spannende wedstrijd en een 2.06-tijd. Favorieten voor de overwinning zijn Felix Kirwa (KEN), vorig jaar nog tweede in 2:06.13, Belay Assefa (ETH), 3e tijdens Marathon Eindhoven 2013 en Deriba Robi (ETH), goed voor een persoonlijk record van 2.05:58 gelopen tijdens Marathon Eindhoven 2015.

Lees meer
Traditioneel sterk deelnemersveld: 2.06-tijd is het doel!

Bereken jouw persoonlijke doorkomsttijden voor de aftellende km-punten

11-9-2018

De aftellende km-punten werden in 2017 voor het eerst geïntroduceerd en waren een groot succes. Dit jaar is het concept verder ontwikkeld en worden alle deelnemers vooraf gefaciliteerd met aangepaste tijdschema’s zodat zij exact weten wanneer zij op welk moment moeten zijn om hun persoonlijke droomtijd te halen.

Wil jij weten wanneer je op welk (aftellende) km-punt moet zijn om jouw persoonlijke droomtijd te halen? Gebruik onze running calculator.

Lees meer
Bereken jouw persoonlijke doorkomsttijden

Vernieuwde parcoursen zaterdagavond

8-9-2018

De parcoursen van de 5KM4ALL en de Jumbo 10 km run by night zijn vernieuwd. In verband met de lichtjesroute waren een aantal wijzigingen noodzakelijk. Op de vernieuwde parcoursen met meer muziek, aftellende km-punten, de start op de Pastoor Petersstraat en de finishlijn op de Vestdijk, belooft de zaterdagavond een waar spektakel te worden. De vernieuwde routes zijn nu op onze website bekijken.

Lees meer
Vernieuwde parcoursen zaterdagavond

Wat is jouw marathon motivatie?

13-8-2018

Elke (halve) marathonloper heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen redenen om te gaan hardlopen. Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie om de finish te halen. Deel die van jou met ons en wie weet zie je jouw motivatie wel op één van de 170 grote banieren die terugkomen in een heuse vlaggenzee bij de finish en die we drie weken lang door de stad ophangen rondom de Marathon Eindhoven powered by ASML.

Veel succes met de laatste trainingen en laat je tijdens de Marathon Eindhoven powered by ASML motiveren door de vele banieren!

Lees meer
Wat is jouw marathon motivatie?

Jumbo is jouw partner in de voorbereiding en supporter van alle deelnemers

6-8-2018

Komende weken staat de Eindhoven Marathon en ‘de Jumbo 10km by night’ in het bijzonder, centraal in alle Jumbo winkels in Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard. Gezonde voeding en vitaliteit vinden we belangrijk voor onze klanten en onze medewerkers. We zijn daarom ook trotse sponsor van het grootste sportevenement van Zuid-Nederland en de Jumbo 10km run by night. We weten inmiddels hoe cruciaal de rol van goede voeding is bij een optimale voorbereiding en bij Jumbo maken we gezond en lekker eten graag toegankelijk voor iedereen.

 

Lees meer
Jumbo is jouw partner in de voorbereiding en supporter van alle deelnemers

Jumbo Supermarkten titelsponsor van de 10 km

17-7-2018

Jumbo Supermarkten wordt aankomende editie titelsponsor van de 10 km-afstand bij de Marathon Eindhoven. Vanaf heden draagt deze afstand de naam Jumbo 10 km run by night. Dit jaar kent de 10 km een vernieuwde opzet met een aangepast en verbeterd parcours en de finish is terug op de beroemde Vestdijk. Jumbo Supermarkten past uitstekend bij de ambitie van de Marathon Eindhoven om het programma van de zaterdagavond verder uit te laten groeien tot een unieke loopfeest van een groots weekendevenement.

Jumbo Supermarkten en Marathon Eindhoven streven naar een gezonde leefstijl waarbij voeding een belangrijke rol speelt. Daarom is gekozen om sponsor te worden van het grootste sportevenement van Zuid-Nederland. Jumbo wordt ‘partner in de voorbereiding en supporter van alle deelnemers. Weinig tijd om te trainen, wij bezorgen al de boodschappen bij u thuis’.

Lees meer
Jumbo Supermarkten titelsponsor van de 10 km

Breaking4

23-5-2018

Heb je als doelstelling om dit jaar tijdens de Marathon Eindhoven onder de magische grens van 4 uur te finishen? Ben je gemotiveerd om samen met onze Energy Lab coaches een intensief coachingstraject van 4 maanden te volgen? Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar voor dit unieke traject, dus schrijf je nu in!

Lees meer
Breaking4


De inschrijvingen zijn geopend!

Schrijf je nu in voor de ASML Marathon Eindhoven op 8 en 9 oktober 2022.

Lees meer