Alle inschrijvingen zijn open!

20-4-2018

Alle inschrijvingen voor de 35e editie van de Marathon Eindhoven powered by ASML zijn nu open! Kies jouw afstand en schrijf je in. Al tientallen jaren is de Marathon Eindhoven powered by ASML een feest voor, door en van de stad. Het grootste sportevenement van Noord-Brabant wordt gesteund door de Eindhovenaren, gemeente, honderden vrijwilligers en natuurlijk de lopers. Afstanden voor jong en oud brengen de lopers langs alle highlights van de stad zoals het Philips Stadion, Strijp-S, Evoluon en High Tech Campus. De sfeervolle finish op de Vestdijk zul je als loper niet snel vergeten. Marathon Eindhoven powered by ASML is van de stad. Marathon Eindhoven powered by ASML is Onze Trots.

Lees meer
Alle inschrijvingen zijn open!

Jubileumeditie

16-11-2017
13 & 14 oktober

De 35e editie van de Marathon Eindhoven powered by ASML is op zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018. De inschrijving gaat in april open, houd hiervoor onze website en social media in de gaten. Bekijk alvast alle informatie over deelnemen aan de Marathon Eindhoven powered by ASML

Lees meer
Jubileumeditie

Nieuwe website online

16-11-2017

Goed nieuws: onze nieuwe website is nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement. Komende weken wordt de website verder uitgebreid.

Lees meer
Nieuwe website online


De inschrijvingen zijn geopend!

Schrijf je nu in voor de ASML Marathon Eindhoven op 8 en 9 oktober 2022.

Lees meer