RENEWI Plogging Run nieuw onderdeel Marathon Eindhoven weekend

26-9-2019

Op zaterdag 12 oktober wordt de eerste Renewi Plogging Run georganiseerd in Eindhoven. Met de introductie van de Renewi Plogging Run wil de organisatie van Marathon Eindhoven de stad klaarmaken voor het marathonweekend. Het moet meteen de langste plogging run ooit worden.

Lees meer
RENEWI Plogging Run nieuw onderdeel Marathon Eindhoven weekend

Unieke spaaractie bij lokale Jumbo-filialen in en rond Eindhoven

29-8-2019

Zondag 13 oktober 2019 vindt de tweede editie plaats van de “Jumbo 10 km” als onderdeel van de Marathon Eindhoven. Jumbo heeft als titelsponsor heel bewust voor de 10 km gekozen omdat dit bij uitstek een afstand is die toegankelijk is voor heel veel mensen. Jumbo wil haar klanten en medewerkers helpen lekker en gezond te eten en te leven. Voor een gezonder leven zijn gezond eten en beweging erg belangrijk. Alle Jumbo winkels in Eindhoven, Veldhoven en Son hebben dan ook de handen in één geslagen met de organisatie van de Marathon Eindhoven om klanten én medewerkers te helpen in de voorbereiding naar het evenement.

Lees meer
Unieke spaaractie bij lokale Jumbo-filialen in en rond Eindhoven

Kim Dillen en Khalid Choukoud doen Olympische limietpoging tijdens 36e Marathon Eindhoven

4-7-2019
Via Eindhoven naar Tokyo.

De 36e Marathon Eindhoven, powered by ASML krijgt met de komst van de Eindhovense topatlete Kim Dillen en de Hagenees Khalid Choukoud twee Nederlandse topatleten aan de start, die op jacht gaan naar de Olympische marathonlimiet voor Tokyo 2020. Dillen hoopt in Eindhoven onder de 2 uur 28 minuten en 30 seconden te lopen. Choukoud dient te voldoen aan de limiet van 2 uur 11 minuten en 30 seconden.

Lees meer
Dillen en Choukoud doen limietpoging

Jumbo ook in 2019 titelsponsor van de 10 km van de Marathon Eindhoven

13-6-2019

Zondag 13 oktober 2019 vindt de tweede editie plaats van de “Jumbo 10 km” als onderdeel van de Marathon Eindhoven. Jumbo kiest als titelsponsor heel bewust voor de 10 km omdat dit bij uitstek een afstand is die toegankelijk is voor heel veel mensen. Jumbo wil haar klanten en medewerkers helpen lekker en gezond te eten en te leven. Voor een gezonder leven zijn gezond eten en beweging erg belangrijk. Alle Jumbo winkels in Eindhoven, Veldhoven en Son hebben dan ook de handen in één geslagen met de organisatie van de Marathon Eindhoven om klanten én medewerkers te helpen in de voorbereiding naar het evenement. Het doel is om zoveel mogelijk deelnemers aan de start te krijgen.

Lees meer
Jumbo ook in 2019 titelsponsor van de 10 km van de Marathon Eindhoven

Wat is jouw motivatie om te finishen?

13-6-2019

De Marathon Eindhoven powered by ASML komt steeds dichterbij. Wij zijn benieuwd naar waarom jij de finish wilt halen. Deel jouw motivatie met ons via onderstaand formulier en wie weet zie je jouw motivatie wel op één van de 170 grote banieren die terugkomen in een heuse vlaggenzee bij de finish en die we drie weken lang door de stad ophangen rondom de Marathon Eindhoven powered by ASML.

Lees meer
Marathon motivaties

Inschrijving 36e Marathon Eindhoven geopend

1-5-2019

Traditiegetrouw vindt de Marathon Eindhoven plaats in het tweede weekend van oktober. Op zaterdag 12 oktober wordt er gewandeld en staat ook de 5KM4ALL op het programma. Op zondag 13 oktober vinden de Mini Marathon, City Run 5 km, Halve Marathon en Marathon plaats. Nieuw is dat de Jumbo 10 km ook op zondagmiddag plaats vindt. De organisatie kijkt uit naar een prachtige editie, voor en door de stad Eindhoven. Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk.

Lees meer
Inschrijving 36e Marathon Eindhoven geopend

36e Marathon Eindhoven: 12 & 13 oktober 2019

28-11-2018

Save the date! Ook in 2019 zal Marathon Eindhoven plaatsvinden in het tweede weekend van oktober. Zet daarom alvast zaterdag 12 en zondag 13 oktober in je agenda! De inschrijving voor de 36e editie opent in het voorjaar. De exacte datum wordt later bekendgemaakt.

Lees meer
36e Marathon Eindhoven: 12 & 13 oktober 2019

Bekijk de uitslagen, foto's en het sfeerverslag

14-10-2018

Alle uitslagen staan nu online! Gefeliciteerd met jullie prestaties! We hebben genoten. Bekijk ook de foto's in het Facebook-album en lees het sfeerverslag.

Lees meer
Uitslagen, foto's en sfeerverslag