Your Marathon Challenge
De Your Marathon Challenge geeft je de kans om de marathon uit te lopen, aangezien dit niet voor iedereen binnen handbereik ligt. Het onderdeel biedt de mogelijkheid het fantastische gevoel van het bereiken van de finishstreep te beleven. Zo werkt het: In de maanden voorafgaand aan het marathon-weekend leg je al hardlopend of wandelend 41km af. Dit kan door samen met de betrokken partners te gaan wandelen, of door vaker een wandeling te maken bij het doen van je dagelijkse bezigheden. De laatste 1,195km worden gelopen op het officiële parcours in het centrum van Eindhoven. Ook dit jaar bereikt iedereen onder gejuich van uitbundig publiek de iconische finishboog op de Vestdijk om de welverdiende medaille te ontvangen.

Drijvende kracht BrabantSport Fonds
Partner BrabantSport Fonds maakt een laagdrempelig evenement in een vertrouwde omgeving mogelijk. De Your Marathon Challenge biedt alle sporters de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en tegelijkertijd betrokken te zijn bij het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. BrabantSport Fonds en ASML Marathon Eindhoven investeren voortdurend in een toegankelijk sportklimaat en een gezonde samenleving.

ASML Marathon Eindhoven
ASML Marathon Eindhoven is het (top)sportevenement van Eindhoven. Het wordt ervaren als een gezellig stadsfeest met een fraai en snel parcours, waar iedereen welkom is. In 2021 telde het loopfeest in totaal ruim 18.000 inschrijvingen.

Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven.