Start 12 km of 20 km
Zowel de 12 km als de 20 km starten dit jaar in Strijp S, het creatieve hart van Eindhoven. Om precies te zijn bij Restaurant Stories in Eindoven. Op deze locatie kan je zaterdagochtend je startnummer ophalen, nog een kopje koffie halen en een toiletbezoek doen. Hier verzamelen alle wandelaars die helemaal klaar zijn voor deze unieke wandeltocht.

Evoluon
Dit is de plek waar mens, natuur en techniek samenkomen én elkaar uitdagen. Hét ruimteschip van Nederland dat een diversiteit aan toekomstbestendige en inspirerende belevingen biedt.  Door middel van tentoonstellingen en aparte programma’s laat Evoluon je zien hoe technologie onze tweede natuur wordt.Buurthuis de Meerpaal
De eerste stempelpost is bij een gezellig buurthuis waar veel mensen uit Eindhoven bekend mee zijn. Alle wekelijkse activiteiten, gezelligheid van jong tot oud en de ligging maakt dit tot een uniek buurthuis. Van sjoelen tot een leesgroep Filosofie, dit buurthuis doet het allemaal!

Paviljoen Genneper Parken
Een uniek natuurgebied waarin sport, cultuur en recreatie samenkomen. Voor feesten en partijen staat deze locatie helemaal open. De activiteiten als midgetgolf en jeu de boules maken deze locatie tot een ontmoetingsplek voor omwonenden en een trekpleister voor toeristen.

PreHistorisch dorp
Op reis in de tijd door de historische omgeving. Je leert over hoe mensen vroeger leefde, waarin de volgende dingen hun dagelijkse activiteiten waren: Graan maken, boogschieten, mantelspelden maken, potjes draaien en nog veel meer.Wielercafé Cyklist
Hét Eindhovense wielercafé. Wekelijks gaan ze erop uit met de fiets door een mooie route te rijden. Ook voor niet-wielrenners is dit een prachtige plek in de stad om samen te komen. De gezelligheid en de sfeer maken dit café uniek. Wil ook jij dit meemaken en de sfeer proeven? Loop dan gezellig mee!

Het Erfgoedhuis
De wandeltocht van 20 km maakt ook nog kennis met de volgende locaties zo ook het Erfgoedhuis! Dit is hét regionale kennis- en doe-centrum voor archeologie en beeldhistorie. Het is een unieke locatie om doorheen te lopen en kennis op te doen.Scouting Angelo Roncalli
Scouting staat voor uitdaging. Laat jij je uitdagen door te kijken wat de scouting nou inhoudt? Iedere week komen alle groepen samen om met elkaar plezier te hebben en te leren samenwerken. Deze manier van sport en spel is heel populair in Nederland en dus ook in Eindhoven!

High Tech Campus Eindhoven
Dit is de plek waar jong en oud samen komen om te blijven leren en innoveren. Mens en techniek komen hier samen om de mooiste dingen tot stand te brengen. Op de zondag gaat ook de marathon door de campus.

De Eik
Op de lange route is ook De Eik opgenomen als stempelpost. Bij dit centrum voor leven met en na kanker, is iedereen welkom die iets te maken heeft met kanker. Op zaterdag 7 oktober staan de deuren van De Eik open voor alle wandelaars, waaronder ook vele deelnemers die wandelen tegen kanker.Vestdijk
De route eindigt niet waar deze gestart is, hij finisht namelijk op de Vestdijk! Het bruisende hart van Eindhoven. Hier ontvang jij jouw unieke wandelpin als herinnering aan deze mooie wandeltocht.

Bekijk hier de volledige routekaartOverige afstanden
De Eindhoven Marathon Urban Walk is niet het enige onderdeel. Voor de fanatiekelingen die graag willen hardlopen kunnen dat weekend ook meedoen aan de ASML Marathon Eindhoven op verschillende afstanden.